fredag den 10. juni 2011

Kort & Godt: Zebra negle

Her er endnu et enkelt design som klæder korte negle! Dette design er virklig nemt at lave, da der kun bruges et stempel. Til disse negle har jeg brugt følgende:
  • Sort neglelak fra Tiger
  • Sort glimmerneglelak (Ukendt mærke - købt i føtex)
  • Hvid stempelneglelak fra Konad
  • Prægeplade m57 fra Konad
  • Top coat fra Sally Hansen
Start lakere neglene med den sorte grundfarve. Ovenpå den sorte farve, dækkes halvdelen af neglene (lodret) med den sorte glimmer neglelak. Når dette er tørt stemples dyreprintet fra prægepladen. Til sidst lægges en topcoat, for at gøre designet holdbart. :)

Prægeplader mm. kan købes hos Konad Denmark.

5 kommentarer:

kathrine stjerslev sagde ... [Reply]

hvorfor lakere du også neglene med en sort glimmer neglelak, når du har lakeret dem en gang med en almindelig sort. for kan nemlig ikke se den sorte glimmer neglelak. :)

Theresa N. sagde ... [Reply]

@kathrine stjerslev

Siden det er min venindes design, vil jeg prøve at forklare det, så godt jeg kan :-) Jeg tror hun har gjort det for at få mere "spil" i mønsteret, så det ikke var all black. Det er en "skrå" teknik vi ofte bruger på andre designs, for at det ser ud af mere. Dette er så et af dem, hvor det desværre ikke har været så tydeligt. Så kan man jo evt. selv prøve med en anden shimmerlak eller lign.

Håber jeg nogenlunde besvarede dit spørgsmål :-) Mvh Theresa.

Majbritt L. sagde ... [Reply]

- Jeg har gjort hvad jeg synes var flot, og har beskrevet det (:

Kejal sagde ... [Reply]

hey this is cool... i have been wanting to do a full nail art stamping, but am scared it wont stamp completely.. maybe i'll try one of these days!

Theresa N. sagde ... [Reply]

@Kejal You should try this, it's really easy. I've seen your stamping nail art and it isn't harder when it's a full stamping, so just go for it! :)

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Twitter Bird Gadget