lørdag den 15. oktober 2011

Konad lips sticker & minx

Konad Denmark får snart udvidet deres sortiment med stickers til læberne og minx til neglene. Jeg prøvede disse, og resultatet blev, som I kan se på billedet, rigtig godt! Læberne i leopard design er super sexede og neglene machter helt perfekt. Dette design, som kun er ét af de mange kommende, passer til den helt store aften i byen! Så hvis det skal være gennemført, er lips stickers og minx helt klart sagen - og så tager det næsten ingen tid! Jeg vil nu guide jer igennem step by step til hvordan I selv kan få dette hotte design:

Minx:
  1. Inden man starter at lægge minx på neglene, er det en god idé at buffe neglene, så overfladen bliver jævn og fri for evt. fedtstoffer. Skub neglebåndene ned.
  2. Find den størrelse der passer neglen bedst og klip evt. til.
  3. Sæt den runde ende af minx'en mod neglebåndene og brug en neglebåndsskubber til at glatte resten ud.
  4. Klip det overskydende stykke af og buk resten ned over neglen. Fil nu det resterende væk.
Minx til neglene er super smarte til "den hurtige" løsning, og så holder glansen fuldstændig helt uden neglelak! Det er også enkelt at fjerne disse efter: Vask hænderne i varmt vand og lidt sæbe og pil det nu forsigtigt af.

Lips stickers:
  1. Putte vaseline på læberne for at "forberede" dem. Det virker bedst med bløde plejede læber. Efter 5-10 min. tørres læberne for at blive fri for fedtstoffer. 
  2. Klip læbe klistermærkerne ud efter skabelonen. Klip herefter overlæben til, så den passer til din form. Klip ikke i skabelonens egen øverste kant til overlæben. 
  3. Fjern beskyttelsesfilmen og sæt indersiden af mønsteret mod dine læber. Dup vand på i ca. 1 min til det bliver helt fugtigt. Fjern forsigtig resten af skabelonen og mønsteret bliver siddende.
  4. Klip skabelonen til underlæben til, så den passer dine egne. Klip ikke i skabelonens egen nederste del til underlæben. Gør det samme som trin 3.
Gå ikke i panik hvis du klipper forkert! Klip et lille stykke af det overskydende mønster til at lappe på det manglende sted, så resultatet bliver helt perfekt. Holder op til 8 timer, bare husk at fugte dem med vand og undgå olierede læbepromader. For at fjerne disse bruges babyolie/olie eller makeup fjerner. Dup læberne våde og efter et stykke tid bliver de lette at "nulle" af.

Fås snart hos Konad Denmark i mange forskellige designs, så hold øje med netshoppen! ;-) 

1 kommentarer:

ScarsLikeLace sagde ... [Reply]

Neat!

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Twitter Bird Gadget