onsdag den 23. februar 2011

Fif, tips, tricks & idéer

Så er jeg her igen med små trick til hvordan du plejer dine egne negle så de bliver pæne og naturlige. I min blog finder I kun indlæg og billeder der er mine og andres egne naturlige negle og ingen falske! Jeg vil derfor prøve at komme med idéer til, hvordan I selv kan passe på jeres negle m.m.

Har du tynde negle, kan neglelak altid styrke dem lidt ekstra, men det er vigtigt, at du husker at lade neglen "ånde" og pleje neglebåndene. Fjern derfor regelmæssigt gammelt neglelak. Knækker neglen eller flækker kanten uden neglelak, kender jeg følgende tip:
  • Hvis din negl er betydelig svagere uden neglelak, kan du male gennemsigtig på tippen af neglen. Derved forhindrer det negle i at flække lettere, samtidig med at neglen stadig får luft og neglebåndene er fri. 
  • Hvis din negl flækker et stykke af, så lad være med at klippe den. Fil i stedet neglen ned. Af egne erfaringer gør dette neglen stærkere for hver gang.
  • Jeg har hørt at indtagning af kalk, skulle forstærke neglene. Om dette er sandt eller ej ved jeg ikke, men det er da altid værd at prøve. Så tag en kalkpille eller et glas mælk i ny og næ.
  • Har du stadig tynde negle uanset alt du har prøvet inkl. ovenstående, er der hjælp at hente! Herôme Nail Perfection er professionel pleje til at styrke neglen. Efter en behandling med dette produkt på kun 14 dage, har du væsentligt stærkere negle, der ikke flækker! Herôme Nail Perfection kan forhandles her.
I neglelakfjerner findes stoffet Acetone, der nedslider ens neglebånd og ofte efterlader neglen lidt "sprækkende" på overfladen og tør. Alt efter hvilket mærke man bruger, er Acetone graden forskellig. Jo mere effektiv - jo mere skadeligt. Derfor er det vigtigt som sagt, at lade neglene ånde og give dem fugt:
  • Smør neglebåndene og selve neglen ind i Vaseline Kløver. Læg et tyndt lag på og lad det trænge ind, mens du f.eks. er på computeren eller ser fjernsyn, hvor du ikke rigtig bruger dine hænder alt for meget. Dette styrker de naturlige vitaminer i neglen. Og når du alligevel har det liggende, kan du i øvrigt bruge den til dine sprukne læber m.v. Har du ikke Vaseline Kløver kan det købes for ingen penge i Matas eller i deres online shop her.

2 kommentarer:

Trine sagde ... [Reply]

Jeg har lige et par spørgsmål :)

Hvorfor skal neglen "ånde"? Den del af neglen der er synlig, er jo død.

Hvordan styrker vaseline vitaminer i neglen?

Hilsen Trine

Theresa N. sagde ... [Reply]

@Trine

Vaseline styrker neglen, fordi den indeholder og afgiver Vitamin E, som gør neglen stærkere. Neglen tager imod vitaminet, da den trænger ind og gør neglen blødere samt stærkere.

Jep, men selvom neglen er dødt materiale, bliver det betydelig slidt af neglelak og acetone. Jeg ved ikke om du har oplevet, at den har "krakeleret" hvidt på overfladen samt misfarvning. Den letteste metode til at fjerne dette er simpelt at lade neglen være i et par dage uden neglelak. Så ved "ånde" menes der egentlig lade neglen være. Neglen er vel sundest i sit eget naturlige jeg :)
Dog er der delte meninger omkring dette, især negletekniker der lægger gelénegle mm. siger at dette er en myte, men så må man selv se, hvad der fungere bedst for en.

Jeg håber, at jeg nogenlunde fik besvaret dine spørgsmål :) god påske

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Twitter Bird Gadget